El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cristian, nou entrenador del Deportivo Ontinyent

Cristian, amb Pascual Donat. Foto: web del Deportivo Ontinyent.
  • Canvi de cromos entre Deportivo Ontinyent i Muro

Hores després d’anunciar-se la baixa de Nacho Cantó com a entrenador del Deportivo Ontinyent, el club que presideix Miguel Ángel Molina s’ha fet amb els servicis d’un nou entrenador. Es tracta de Cristian Ferrándiz, ex futbolista i entrenador els darrers anys al Muro Cf de Preferent.

Curiosament, al final de les dues transaccions a les banquetes de la Llometa i de la Puríssima suposarà un canvi de cromos on tots dos entrenadors cercaran noves aventures als seus respectius clubs.

Amb el seu fitxatge, Cristian trenca tota una vida dedicada a l’equip del seu poble no debades, com a jugador va defensar huit anys la samarreta del Muro, cinc d’elles en Tercera divisió, amb promoció a 2a B inclosa. Abans, va militar en equips com el Alcoyano, Gandia, Pego i Benidorm, sempre a la categoria de bronze del futbol estatal.

Ja com a entrenador, el nou inquilí de la banqueta de l’amateur del Deportivo Ontinyent sols ha dirigit al Muro, una campanya a Tercera, com a segon entrenador, i altres quatre com a cap de banqueta en Preferent.