El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cristian Santiago no serà candidat de Podem Alcoi i deixa el relleu a Trini Rubio

El 4 de novembre es coneixerà la candidatura definitiva, però de moment l'assemblea local de Podem dona suport Trini Rubio com a cap de llista.
 

La candidata del partit per a encapçalar la llista de Podem a les municipals és Trini Rubio, tot i que es confirmarà la candidatura el 4 de novembre.

Cristian Santiago, actual portaveu de Podem Alcoi, ha anunciat que no serà candidat a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals de maig del 2023. Assegura que ha sigut una decisió meditada al llarg de la legislatura, i consensuada en el partit. Mantindrà la seua vinculació amb la política municipal però deixa el relleu a noves persones. En concret a Trini Rubio, que és la candidata 'oficial' de Podem.

Trini Rubio

 

Trini Rubio és l'actual coordinadora municipal de Podem Alcoi, i compta amb experiència en l'administració, ja que ha treballat tant en el Centre d'Esports com en el departament de Benestar Social. Ja va formar part de les llistes de Podem en les anteriors eleccions, en el número 5, i ara es postula com a la cap de llista.

En conversa amb Aramultimèdia, Cristian Santiago explica que Trini Rubio compta amb el suport del consell de Podem que ha validat la seua candidatura en assemblea. Ara faltarà completar la llista on confien poder implicar a gent, tant del partit com independents.

Des de Podem tampoc descarten qualsevol classe d'acord o apropament en altres partits d'esquerra, tot i que primer cal concloure el procés de primàries.