El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

El Teatre Principal és el lloc on s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Assocació de Sant Jordi (ASJ). El punt més important és el 6: Designació del càrrec de Sant Jordiet per al 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe un vídeo. Informació al minut.

Més informació

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Cristian Santiago: "Els contenidors del Centre haurien de buidar-se diàriament, i no es compleix"

"Els nous contenidors que tenim a Alcoi són aquells que ja s'utilitzaven a Alacant o Barcelona fa 20 anys" recorda el regidor Cristian Santiago.

Des de Guanyar Alcoi assenyalen que "de moment el nou contracte de la brossa i la neteja està sent decebedor i està lluny de complir les expectatives de la ciutadania". Sol·liciten que els contenidors i papereres del nucli urbà siguen buidats diàriament, i que s'habilite l'aplicació de control i seguiment del servei de neteja urbana.

El regidor de Guanyar Cristian Santiago recorda que l'empresa "segueix donant un servei insuficient, incomplint el plec de condicions, tal com assenyalen les dues auditories realitzades per l'Ajuntament". A parer seu no s'ha aconseguit la "millora substancial" que s'esperava amb el nou contracte, a més tampoc es tracta d'un servei "intel·ligent de veritat", a diferència del que podria parèixer "dintre d'aquest bombo que se li dóna a l'Smart City per part del Govern de Toni Francés".