El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cristina Muriana ja ha rebut el premi al millor TFG Càtedra AITEX - UPV d'Alcoi

Cristina Muriana ja rebut el premi al millor TFG Càtedra AITEX - UPV d'Alcoi / AITEX
L'any que ve, el treball Fi de Grau ha d'estar relacionat amb l'Economia Circular i els Tèxtils Intel·ligents

Qualsevol alumne del Campus d'Alcoi de la UPV de qualsevol titulació pot participar en els premis TFG Càtedra AITEX -UPV 2018 que tindran premis de fins a 2000 €. Aquest any la guanyadora ha sigut Cristina Muriana

Els premis TFG Càtedra AITEX - UPV 2017 s'han lliurat i el millor premi relacionat amb el sector tèxtil ha sigut per a Cristina Muriana, 'Fabricació i optimització d'una malla de nanofibres biodegradables amb fàrmac per al recobriment de stents'.

Si vols participar en aquests premis l'any que bè, qualsevol alumne del Campus d'Alcoi de la UPV de qualsevol titulació pot accedir. El projecte / treball ha d'estar relacionat amb l'Economia Circular o els Tèxtils Intel·ligents i el termini de presentació per a participar en el concurs és fins al 31 de gener de 2018.

L'alumna guanyadora d'enginyeria química, Cristina Muriana, ha destacat que "gràcies a aquests premis tens contacte amb una empresa real, pots eixir de l'àmbit universitari i tens més material especialitzat per a realitzar el teu TFG".

El premi al millor TFG serà de 2.000 euros, però a banda hi haurà premis de 200 euros per als treballs que es presenten relacionats amb els temes proposats per la Càtedra AITEX - UPV.

L'any que ve els participants haurà hauran de presentar nous enfocaments destinats al sector tèxtil mitjançant la tecnologia, processos o nous models de negoci.

Si vols rebre més informació, entre en el blog de Càtedra Aitex: http://catedraaitex.blogs.upv.es