El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Crítiques al govern de Benilloba per "falta de transparència"

Ajuntament de Benilloba.

ARAMULTIMÈDIA s'ha posat en contacte amb l'alcalde de Benilloba, Saül Jordà, qui ha declinat respondre a les acusacions d'IPB per tal de "no alimentar la polèmica".

L'últim plenari de 2019 a Benilloba ha posat en evidència la falta d'entesa entre el la coalició de govern formada per PSOE i PP, i el grup de l'oposició, constituït per Independents per Benilloba (IPB). Denuncien des de l'oposició l'estratègia de desinformació i falta de transparència del govern, així com de la falta d'explicacions per a afrontar la gestió municipal durant 2020.

ARAMULTIMÈDIA s'ha posat en contacte amb l'alcalde de Benilloba, Saül Jordà, qui ha declinat respondre a les acusacions d'IPB per tal de "no alimentar la polèmica". "Si algú té interés per conéixer el que realment va ocórrer durant el plenari, que consulte les actes de la sessió", assevera el primer edil. I és que durant el plenari es va posar en evidència les diferències que separen a govern i oposició. "Benilloba ha tancat l'any amb un plenari ordinari amb sols quatre punts a l'ordre del dia i cap per donar explicacions de la seua gestió ni com afrontaran l'any 2020", afirmen des d'IPB en un comunicat.

Denuncien a més que l'equip de govern "no respon als registres d'entrada que des del mes de juny s'estan realitzant, com per exemple, la gestió de la piscina, plans de plagues, actuacions davant les pluges, etc.". La falta d'informació també s'hauria deixat veure envers la gestió cultural, "davant la falta d'un pla per poder utilitzar les instal·lacions culturals del poble".

Sense voler respondre a les acusacions, l'alcalde ha emplaçat als membres de l'oposició a reformular en el pròxim plenari totes aquelles qüestions que van quedar sense resposta en l'última sessió de 2019.