El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Cronografías': Fundación Mediterráneo exposa el seu patrimoni a l'IVAM CADA d'Alcoi

La mostra es podrà visitar durant els pròxims mesos, mentre la pandèmia ho permeta.
 

La visita ens permet gaudir de pintura, escultura, fotografia o noves tècniques digitals. Són un centenar d'obres dels 25 artistes que van rebre la Beca d'Arts Plàstiques de Fundación Mediterráneo entre 2003 i 2010, i que ara són artistes consagrats. AMB VÍDEO

Fundación Mediterráneo posa a l'abast de la ciutadania part del seu patrimoni. És un conjunt d'obres d'artistes ara consagrats i que iniciaren el seu camí amb la Beca d'Arts Plàstiques que la fundació va atorgar entre els anys 2003 i 2010. L'IVAM CADA d'Alcoi acull la mostra durant els pròxims mesos i mentre la situació sanitària ho permeta.

En el vídeo, el president de Fundación Mediterráneo Luis Boyer explica que han recuperat aquestes obres per tal de mostrar-les; i la directora de l'IVAM Nuria Enguita ha valorat la qualitat de les obres i l'espai que les alberga. El comissari de l'exposició Joan Bautista Peiró, ha recordat la rellevància que va aconseguir la beca de la fundació, amb un jurat format per prestigiosos historiadors i crítics d'art que seleccionaren els projectes inicials d'artistes ara consagrats. La inauguració ha comptat també amb la presència de l'alcalde d'Alcoi Toni Francés i el regidor de cultura Raül Llopis.

Si vols saber més sobre Cronografies, pots visitar la mostra a l'IVAM CADA d'Alcoi, de dimecres a dissabtes en horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores; i els diumenges en horari de matí.