El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans pregunta en les Corts pel futur parc de bombers de la Beniata

El nou parc s'ubicaria al costat del polígon industrial El Clergue.

La diputada autonòmica Rosa García ha registrat una pregunta a la taula de les Corts per a saber si el Consell té coneixement de l'estat en què es troba la cessió dels terrenys per a constuir el futur parc de bombers a la Beniata. La formació taronja assegura que el projecte porta més d'un any bloquejat, el qual consideren "necessàri per a la protecció de l'entorn forestal”.

Ciutadans va presentar el juliol passat una Proposició no de Llei en les Corts que va ser aprovada en Comissió. No obstant això, "des de la Generalitat no poden actuar fins que l'Ajuntament d'Alcoi no procedisca a la cessió dels terrenys”, ha informat García.

La regidora de Ciutadans Alcoi Maribel Sánchez, ha recordat que en el ple d'octubre de 2017 Ciutadans va presentar un prec sol·licitant que el Govern d'Alcoi “posara com més prompte millor a la disposició de la Conselleria els terrers per a la construcció d'un nou parc de bombers forestals. Ens van respondre fa més d'un any que la cessió es realitzaria en breu, però hui dia no s'ha realitzat, a pesar que aquesta infraestructura és urgent”.