El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cs Alcoi sol·licita que l'autobús vaja de manera regular als polígons i al col·legi La Salle

Els escolars han de salvar una pronunciada inclinació per a accedir a La Salle / google maps

Ciutadans Alcoi demanarà al govern municipal que estudie la viabilitat d'instaurar línies fixes d'autobús amb què accedir a les àrees industrials de la ciutat i també al col·legi la Salle.

Critica la formació que els alumnes d'aquest centre s'hagen de veure obligats a anar a peu o amb cotxe per a anar a les classes. Si bé és cert que Ciutadans ja havia demanat que amb l'autobús es poguera accedir a aquesta mateixa zona durant els mesos d'estiu, aprofitant que també es troba allí la piscina municipal, ara volen que la connexió siga permanent durant tot l'any.

Respecte als polígons, també sol·liciten que s'instauren línies regulars. Apunta la portaveu de la formació, Rosa García, a l'elevat nombre de treballador que acudeixen diàriament als polígons per a justificar la idoneïtat de les línies fixes. "Hi ha diferents mitjans per a estudiar el com poden ser efectius aquestes línies, i sol·licitarem al govern que estudien la forma amb què els polígons no estiguen desconnectats de la resta de la ciutat", assegura García.