El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sindicats i oposició critiquen la falta de servei policial nocturn a Muro

El torn de nit comprén de les 22.15 h fins a les 5.45 h.

El sindicat amenaça que els agents de policia podrien no realitzar serveis extraordinaris durant els pròxims actes municipals que estan per venir, tot segons diuen pel "menyspreu i les falses promeses" a què estan sent sotmesos.

El sindicat de Policies i Bombers (SPPLB) i la Central Sindical Independent i de Funcionaris han denunciat la falta de vigilància policial a Muro durant les nits del 21, 22 i 24 de febrer, tot segons diuen per la "falta de previsió, de capacitat de gestió, i incapacitat de tarannà negociador".El grup municipal de Ciutadans en Muro també s'ha unit a les crítiques.

El coordinador de l'Agrupació de Ciutadans Muro, Antonio García Morillas, ha responsabilitzat d'aquesta situació a la Regidoria de Seguretat "per no haver volgut cobrir amb hores extres les necessitats existents, com tampoc ho ha fet en els torns en els quals un agent es queda només de servei, cosa que està passant des de la setmana passada de nit i de vesprada".

Segons les informacions rebudes per la formació, l'agent que havia de treballar en el torn de nit estava de baixa mèdica, i no hi havia ningú que cobrira aquest torn. García Morillas ha lamentat que la regidoria de seguretat haja alterat el quadrant de la Policia Local "per a estalviar-se diners, i tot això, sabent que des de fa dues setmanes hi ha hagut un augment alarmant de robatoris en la localitat".

Els sindicats temen que la situació es torne reiterada en els diversos torns que estan per venir -tan de matí, vesprada i nit- que s'aproximen. A més, amenacen a no realitzar serveis extraordinaris durant els pròxims actes municipals que estan per venir, tot segons diuen pel "menyspreu i les falses promeses" a què estan sent sotmesos.