El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cs demana informació sobre la futura seu de la Universitat Catòlica de València en Alcoi

Façana del Col·legi Sant Vicent Paül, futura seu universitària de la Universitat Catòlica de València.

La regidora del Grup municipal de Ciutadans Alcoi Lucía Granados ha demanat al Govern que confirme si la Universitat Catòlica de València establirà una seu a Alcoi per mitjà de la Fundació Sant Jordi.

Seria una bona notícia per a Alcoi per l'ampliació de l'oferta formativa amb noves oportunitats educatives per als joves”, ha declarat Lucía Granados. L'edil ha traslladat al Govern local el seu interés de conéixer si s'ha mantingut algun contacte amb la Fundació Sant Jordi arran de la notícia de la possible implantació d'aquesta nova Universitat i si ha oferit el seu suport a aquesta iniciativa.

Recordem que l'anunci del futur campus universitari es va fer públic l'11 de desembre de 2018, en una compareixença on va participar l'arquebisbe de Valencià, Antonio Cañizares, en companyia dels empresaris Leon Grau i Rafa Pascual, integrants de la Fundació Sant Jordi. Dins de l'oferta formativa que portarà la Universitat Catòlica de València s'inclouen cursos de capacitació de valencià, de capacitació d'anglés, i  cursos intensius de B1, B2 i C1 d'anglés.