El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Cs crea una coordinadora que uneix Alcoi, Cocentaina i Muro

Fernando Merlo / Cs

Ciutadans Alcoi renova la Junta Directiva i s'adhereixen Cocentaina i Muro.
 

Qui fins ara era el secretari de la coordinadora d'Alcoi, Fernando Merlo, és el nou coordinador de Ciutadans a les comarques, i vol "recuperar la il·lusió de simpatitzants i afiliats".

Ciutadans renova les juntes directives a les diferents agrupacions locals, la qual cosa suposa canvis en les nostres comarques. La primera novetat és que s'uneixen tres municipis per a treballar de manera conjunta: Alcoi, Cocentaina i Muro. I el nou coordinador general és Fernando Merlo, qui era secretari de l'anterior junta d'Alcoi.

Merlo estarà acompanyat de Rafael Torregrosa com a secretari, Estela Abad com a responsable d'organització i logística, Lorenzo Doménech com a enllaç institucional i Carmen Belén Pérez com a responsable de comunicació i xarxes socials. "Amb la renovació de la Junta Directiva volem recuperar la il·lusió d'afiliats i simpatitzants, continuar amb el treball realitzat pels nostres companys, i afiançar la presència de Ciutadans a la comarca per a seguir treballant amb la vista posada en les eleccions locals i autonòmiques de 2023", diu Merlo.