El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Culpable la jove que va assassinar el seu nadó a Alcoi en 2014

Imatge de 2014
La fiscalia ha admés la confessió del crim com atenuant i ha rebaixat de 20 a 15 anys la pena de presó

Un jurat popular per unanimitat ha decidit que la jove siga culpable dels fets. La fiscalia ha admés com atenuant la confessió del crim, i ha rebaixat la pena de 20 a 15 anys. Amb aquest veredicte de culpabilitat, el cas ha quedat vist per a sentència

Alcoi va estar commocionat durant agost de 2014 per un succés on es va assassinar un bebé. Una jove va parir el 6 d'agost de 2014. Havia ocultat l'embaràs als seus familiars i amics. En el moment de donar a llum en la banyera i abans de llançar-lo a un contenidor de brossa, va apunyalar al bebé, com va relatar la jove. Segons fonts consultades, un jurat popular per unanimitat ha decidit que la jove siga culpable dels fets. La fiscalia ha admés com atenuant la confessió del crim, i ha rebaixat la pena de 20 a 15 anys de presó. Amb aquest veredicte de culpabilitat, el cas ha quedat vist per a sentència.

Després de cometre el crim, la jove no deixava de sagnar i va decidir acudir a l'Hospital Verge dels Lliris. El metge es va adonar que havia acabat de tindre un fill i en veure que la mare no li indicava on estava el nadó, va cridar a la Policia.

La jove va confessar el crim i va indicar que el bebè estava mort dins d'un contenidor. El fet de confessar el crim ha sigut admés com atenuant de la condemna.