El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Curs gratuït de tecnologies digitals en el tèxtil per a desocupats

Més informació i inscripcions ací.

Tindrà lloc en AITEX, l'Institut Tecnològic Tèxtil d'Alcoi, i oferirà els assistents coneixements tècnics sobre tecnologies digitals per al disseny i fabricació de teixits.

"En l'actualitat, les empreses requereixen personal format en tecnologies digitals per al disseny i desenvolupament de teixits", asseguren des d'AITEX. Per això organitzen un curs gratuït concret on es parlarà de la tecnologia tèxtil bàsica, de l'estructura dels teixits, i de les ferramentes per a dibuixar teixits, fer picatge o estampar.

Està dirigit a desocupats que tinguen.com a mínim, el títol de Batxillerat, la prova d'accés a un Grau Superior, o el certificat de professionalitat nivell 2. Tindrà una durada de 300 hores entre el 19 de juliol i el 12 de novembre, i es farà a les instal·lacions que té AITEX a la plaça Emilio Sala d'Alcoi. Els seleccionats han de superar un procés de selecció que tindrà lloc el 6 de juliol. Els alumnes que hagen de desplaçar-se més de 6 quilòmetres per arribar a AITEX podran demanar una beca de desplaçament que costeja el Labora.