El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Curs pràctic per a conéixer els bolets de la Font Roja

Andreu Bonet i Antoni Belda, especialistes de la Universitat d'Alacant, ofereixen aquest curs que compta amb tallers pràctics tant en l'Estació Científica com en l'entorn de la Font Roja. Serà aquest 20 i 21 d'octubre

Com reconéixer-los i collir-los, totes les característiques que tenen, o com cultivar-los en casa. Si vols saber més sobre els bolets de les nostres terres, aquesta és l'ocasió. El curs té un preu de 18 euros i comença aquest divendres 20 d'octubre.

La seu contestana de la Universitat d'Alacant organitza un nou curs per a saber més sobre els bolets de les nostres terres. Una oportunitat única per a aprendre sobre els bolets no sols de manera teòrica, sinó també amb eixides per l'entorn de la Font Roja. El curs l'ofereixen dos membres de la Universitat d'Alacant: Andreu Bonet, professor del Departament d'Ecologia; i Antoni Belda, especialista tècnic del Departament de Ciències de la Terra i del Medi Ambient.

L'objectiu és ensenyar a identificar i diferenciar les principals espècies de bolets de les nostres serres. El curs s'inicia divendres 20 d'octubre de vesprada a l'Estació Científica amb una classe teòrica sobre els tipus de bolets, i un taller pràctic de cultiu en casa. Ja dissabte 21 d'octubre hi haurà un recorregut per la Font Roja de matí, i tot seguit un taller per aprendre a reconéixer i recollir els bolets.

El preu del curs és de 18 euros, i les places són limitades. Cal fer la inscripció en aquest enllaç, on també es pot trobar tota la informació.