El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Dani Hernández s'adjudica el Trofeu Masters “Fernando Cano Ropa Hombre-GANT” de golf

Foto gruap al trofeu Masters “Fernando Cano Ropa Hombre-GANT”
  •  Els golfistes Dani Hernandez i Luis Sanus van destacar amb 46 i 48 punts respectivament

El Trofeu Masters Fernando Cano “Fernando Cano Ropa Hombre-GANT” del Club de Golf Alcoi va concentrar fins a 10 jugadors del club que van aconseguir igualar i fins i tot véncer a la Font del Llop, un camp amb uns “greens” molt ràpids

Un any més, se celebra el Trofeu Masters Fernando Cano amb èxit. Enguany, la competició ha tingut lloc en un camp de golf en perfecte estat i, segons afirmen des de l'organització “els socis van manifestar una actitud i esportivitat exemplar”.

Un total de 10 jugadors van aconseguir igualar o véncer a la Font del LLop, “una autèntica catifa amb uns “greens” molt ràpids”. El campió de Màster va resultar ser Dani Hernández amb 46 punts. Per part seua, Gonzalo Gironés júnior va conquistar la 1a categoria amb 36 punts i, Samuel Gramaje, va demostrar el seu talent com ho feia en els seus millors temps amb un primer lloc de la 2a categoria amb 40 punts. A més, Luís Sanus va liderar la tercera categoria amb 48 punts i Dani Font va marcar la bola més pròxima al clot 12 (1,90m).

Al final del torneig, va tindre lloc un esmorzar, on es van comunicar les classificacions, es va realitzar el lliurament de premis i el tradicional sorteig.