El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Dani Miquel i la Unió Musical intepreten a Alcoi l'espectacle 'Musiqueries Simfòniques'

Roda de premsa celebrada a les instal·lacions de la Societat Unió Musical d’Alcoi per a presentar el concert.

Les entrades es poden adquirir al portal ticketalcoi i a la taquilla del Teatre Calderon.

La funció tindrà lloc al Teatre Calderon el dissabte 29 de desembre a partir de les 19 h. El cantautor Dani Miquel oferirà el seu espectacle de nadaletes i cançons populars amb l'acompanyament de la Societat Unió Musical d'Alcoi.

Al concert s’interpretaran algunes de les cançons i nadaletes més conegudes de Dani Miquel amb l’acompanyament instrumental de la banda de música de la Societat Unió Musical d’Alcoi sota la batuta del seu director Iñaki Lecumberri Camps. El president de la Unió Musical, Alfonso Yepez, reconeix que es tracta d'un concert per a gaudir en família. Per la seua banda, el cantautor Dani Miquel ha declarat que és un "plaer" actuar en el que ell considera la ciutat "bressol del Nadal".

Perfil de Dani Miquel 

És un dolçainer, compositor i cantautor valencià nascut a l’Alcúdia, i és un referent de la música per a xiquets en llengua valenciana. Ha format part d’alguns grups de folk i en l’actualitat fa carrera en solitari com a cantant amb actuacions per a tota la família.