El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Daniel García, investigador del Campus d'Alcoi de la UPV, millor expedient per a la consecució d'una beca postdoctoral

Daniel García García

El de García ha sigut el millor expedient dels 10 contractes postdoctorals atorgats, per als quals es presentaren 21 candidats.

Aquest doctor en Enginyeria i Producció Industrial ha obtingut la puntuació més alta dels candidats presentats a l'obtenció d'una de les ajudes postdoctorals que concedeix la UPV. Açò li atorgarà finançament durant els pròxims dos anys per tal de continuar els seus treballs sobre materials biodegradables.

El de García ha sigut el millor expedient dels 10 contractes postdoctorals atorgats, per als quals es presentaren 21 candidats. La seua tasca investigadora es desenvoluparà durant els dos anys de l'ajuda sota la direcció del Catedràtic Rafael Balart, a l'Institut de Tecnologia de Materials (ITM).

Daniel García ha desenvolupat la seua carrera acadèmica i investigadora en el Campus d'Alcoi, on ha cursat els seus estudis d'Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial i Enginyeria de Materials, cursant posteriorment el Màster Universitari en Enginyeria Processat i Caracterització de Materials (IPROMAT).

En 2014, ja va aconseguir una de les ajudes per a la Formació de Professorat Universitari (FPU) que concedeix el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, el qual li va permetre realitzar la una tesi doctoral titulada "Desenvolupament i optimització de formulacions industrials basades en poli (3- hidroxibutirato) mitjançant sistemes de barrejat i plastificació".