El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Danses Carrascal estrena secció de teatre amb la multitudinària obra "Mare Quina Penya!!!"

3 de novembre al Teatre Salesians. Entrades ja a la venda

Serà el pròxim 3 de novembre al Teatre Salesians, i el recaptat serà en benefici de la Penya Fontilles, precisament en el seu 75 aniversari. "Mare, quina penya!!!" conta el viatge d'un grup, ample, de la fila Llaganya, a la festa de Fontilles. 

Seran quasi 50 persones damunt de l'escenari, entre el quadre artístic, els xiquets, i els extres, festers de diferents filaes que col·laboren en aquesta obra de teatre benèfica. "Mare, quina penya!!!" és una obra coral escrita i dirigida per Ana María García Pascual, i que suposa l'estrena de la nova secció de teatre creada en el si del Grup de Danses Carrascal.

L'obra ens conta, segons la mateixa autora Ana María García, "un viatge de la Llaganya, filà que porte al meu cor, a Fontilles. Amb este sainet volem fer arribar la Festa de Fontilles al poble d'Alcoi". Perquè Fontilles està en el centre de tot: és el tema de la història; es fa pel 75 aniversari de la Penya Fontilles; i perquè Fontilles serà el destinatari dels diners arreplegats amb l'obra. 

L'estrena serà el pròxim 3 de novembre al Teatre Salesians, amb una sessió a les 18 hores i una segona a les 20,30 hores. Dos oportunitats per a gaudir d'aquest espectacle. Les entrades poden adquirir-se a La Tia Tula, qualsevol de les dos tendes de l'Alameda o el pont de Sant Jordi; Copart Cuadros a l'avinguda Hispanitat; o a Canet y Zaragoza Seguros, a la plaça Pintor Gisbert. També poden adquirir-se al mateix teatre Salesians, i hi ha disponible una fila 0 per a col·laborar.