El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Danzas Al-azraq" tornarà a ballar en la Fira Modernista

Ana Francés i Lorena Zamorano

"Danzas Al-Azraq" tornarà a participar a la Fira Modernista. No obstant, el desenvolupament de les activitats està supeditat a l'evolució de la Covid-19.

La Regidora de Turisme Lorena Zamorano i Ana Francés, directora de "Danzas Al-Azraq", han donat a conéixer la participació del Ballet a la pròxima edició de la Fira Modernista. El centre serà un dels grups que ambientarà amb dansa l’esdeveniment cultural.

El centre de dansa ja ha participat en anteriors edicions i enguany ho farà amb la mateixa il·lusió. Ana Francés, afirma: “l’escola tenim molts alumnes que li agraden tot el món del Modernisme, i participar en aquesta fira de nou ens fa molta il·lusió”. Enguany, el grup prepararà dues coreografies que, fins al dia de la seua presentació, no es donaran a conéixer.

En la roda de premsa, la directora de "Danzas Al-Azraq" hi ha ressaltat la importància del sector cultural, en especial de la dansa: “per a tindre una bona salut mental, també és important fer activitats que produïsquen benestar i per això estem molt agraïts de tornar a fer aquests hàbits tan bons”.

A pesar de tota la preparació que s’està realitzant per a aquest esdeveniment tan important per a la ciutat d’Alcoi, el desenvolupament de les activitats previstes en el programa supeditat a l’evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista.