El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

David Albeda, Pep Serer i Robert Fernández visiten el campus del CDEB Ontinyent

  • Cadascun dels exfutbolistes ha realitzat una xarrada on han expressat la seua experiència, trajectòria professional i han donat una sèrie de consells als esportistes més menuts.
  • Per a Pascual Donat la seua família sempre ha sigut del Real Madrid CF, per a Robert el seu equip és el Vila Reial CF, i per a Albelda i Serer, el València CF.

Aquest dimecres de matí, 14 de juliol, més de 100 participants del Campus d'Estiu del CDEB Ontinyent han viscut amb molta il·lusió i diversió la visita de tres exjugadors de primera divisió: David Albelda, Pep Serer i Robert Fernández.

Aquesta ha estat una jornada diferent i molt especial no sols per als xiquets, sinó també per a l'equip que organitza l'esdeveniment esportiu i per als mateixos exjugadors “per la satisfacció de poder compartir aquesta vivència amb els xiquets i per poder retrobar-se amb Pascual Donat, excompany i amic de tots ells”, expliquen des del club ontinyentí.

En primer lloc, el director de l'Escola, Pascual Donat, els ha donat la benvinguda als exjugadors i els ha presentat a tot l'equip del campus i als participants. Seguidament, els exfutbolistes han iniciat la seua xarrada personal on han expressat la seua experiència, trajectòria professional i han donat una sèrie de consells als esportistes més menuts.

El primer a parlar ha sigut Robert Fernández qui ha recalcat als participants que "en aquesta etapa de futbol que esteu vivint el més important és l'amistat que podeu crear, fomentar i fer que el dia de demà continue entre vosaltres".

El segon torn ha sigut per a David Albelda qui també ha comunicat als xiquets que "no és important arribar a ser un jugador de segona ni primera divisió, sinó de gaudir del campus i del futbol entre amics".

Pep Serer, per la seua part, ha afegit a banda que "en aquestes categories de futbol no hi ha competició, que el futbol no és sols ser futbolista", ja que ell en aquests moments està gaudint molt de ser entrenador i hi ha altres tastes al món del futbol.

Els tres exjugadors coincideixen en la idea que és un privilegi participar en un campus organitzat per professionals com Pascual Donat i Miguel Gandia (director del Campus d'Estiu 2021) en el qual les instal·lacions són extraordinàries.

D'altra banda, els participants també han tingut l'oportunitat de preguntar als exjugadors qüestions com: ¿costa guanyar partits?, o ¿quin és el vostre equip favorit? A aquesta última pregunta Pascual Donat ha dit que des de sempre la seua família ha sigut del Real Madrid CF, per a Robert el seu equip és el Vila Reial CF, i per a Albelda i Serer el València CF.

A més a més, l'escola ha sortejat huit balons firmats pels tres exfutbolistes i Pascual Donat. En definitiva, els participants del Campus d’Estiu del CDEB Ontinyent han gaudit d’una jornada esportiva que els xiquets mai oblidaran, tal com han expressat alguns d'ells.