El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

David Miró, director tècnic de la cursa: "Estem davant de la prova de més nivell de la història de la Mitja Marató"

David Rico i Quico Sempere mostren els nous dorsals fets per AITEX /AM

La pròxima edició de la cursa, el 16 de desembre, s'espera la més multitudinària, amb més de 400 inscrits, alguns d'ells corredors d'alt nivell. També s'han presentat els nous dorsals de teixit fets per AITEX, les samarretes, els trofeus i la nova modalitat de Veterans B.

Queda mes i mig per a una de les curses més populars que s'organitzen a Alcoi: la Mitja Marató d'Unión Alcoyana Seguros. Una edició que es preveu molt competitiva, ja que s'ha confirmat la inscripció de grans corredors com Ouais Zitane, Rubén Caballero o Juanan Fernández. "Estem davant de la prova de més nivell de la història de la Mitja Marató" assegura David Miró, director tècnic, qui inclús posa en dubte que Andrés Mico puga guanyar aquesta edició.

També s'espera que siga una de les més concorregudes, perquè a hores d'ara ja se superen les 400 inscripcions. A més a més, la cursa d'enguany ens porta interessants novetats, com un nou dorsal elaborat en AITEX, fet en un teixit de polièster i tallat amb làser per evitar fils solts. Quico Sempere, del departament institucional d'AITEX, explica que amb aquest dorsal tracten de solucionar els problemes que generava l'antic de paper, que s'arrugava fàcilment, es trencava i no transpirava. De moment s'enganxa a la samarreta amb imperdibles, igual que l'antic, però ja treballen per a trobar algun sistema d'adhesió. A més a més també es fan proves amb xips adherits al dorsal, per tal d'arreplegar totes les marques del corredor. Cadascun dels nous dorsals porta un color identificatiu de la modalitat en la qual es participa.

La samarreta de l'edició actual, els trofeus i els nous dorsals /AM

Amb les novetats, també s'ha presentat la samarreta que cada any es regala als participants, així com els trofeus característics en forma de caragol. Enguany també, i a petició de la regidoria d'esports, s'ha inclòs una nova modalitat, la de veterans B, per a corredors a partir de 51 anys (i la modalitat Veterans A queda per als corredors d'entre 40 i 50 anys).

Presentació de les novetats de la Mitja Marató, amb representats de la Federació d'Atletisme, la regidoria d'esports, AITEX i Unión Alcoyana Seguros /AM

Recordeu que encara estan obertes les inscripcions a la web de la Mitja Marató. Una cursa que compta amb el suport i col·laboració de més de 50 entitats, i cada any se sumen més. Des de l'organització agraeixen la implicació tant de la societat alcoiana com del món empresarial i comercial en aquest cursa.