El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

De l'horta valenciana a casa amb una sola clicada

Visita el portal web de FrutaMare per a realitzar la teua comanda, així com per a saber com traure-li el màxim partit al cítric valencià per antonomàsia. 

Comprar cítrics valencians a través de la xarxa ja és una realitat gràcies a FrutaMare, un servei en línia que s'encarrega de la producció, recol·lecció i venda de taronges i mandarines de la nostra Comunitat.

Tal com asseguren els responsables FrutaMare el seu objectiu "és eliminar la barrera dels supermercats i intermediaris i servir directament la fruita recollida", una fruita que es recol·lectada expressament quan l'usuari realitza la comanda. A més, puntualitzen que les taronges oferides són 100% naturals, les quals "no reben ni tractaments amb ceres per millorar la seua aparença ni maduració després de ser collida".

Procés de compra

Les taronges i mandarines es recullen expressament de l'arbre en la quantitat necessària per a cobrir la comanda. Posteriorment, se seleccionen segons la qualitat i se'ls neteja la poca terra que pogueren tenir. El següent pas consisteix a dipositar-les en la caixa de 10 o 15 quilos, o es tapen i preparem per al transport. S'avisa al transportista i en unes 24 o 48 hores la comanda ja haurà arribat a la seua destinació. Finalment, solament et queda recollir el paquet, obrir-ho i gaudir d'aquests saborosos cítrics donant-li l'ús que preferisques.

Camp de cultiu

Els camps de FrutaMare estan situats en plena Safor, en la petita localitat d'Almiserà. Allí, situats en un indret privilegiat, el senyor Juan recull i envia a tots els racons de la nostra geografia milers de quilos de cítrics d'una gran qualitat.

Beneficis de la taronja

La taronja és una fruita baixa en calories i de temporada, recol·lectada a la tardor i hivern i amb la qual pots gaudir d'una cosa més que del seu sabor, olor i textura. La seua riquesa en vitamina C i molts altres oligoelements aporten a l'organisme el nivell de vitamines, fibra i antioxidants necessari així com d'hidratació a causa del seu alt contingut en aigua. A més, aquesta fruita té menys de 50 quilocalories per cada cent grams, un aliment lleuger i molt complet. No solament es pot aprofitar la polpa de cada peça, la pela pot ser una gran aliada en la millora de la teua salut.