El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De l'horta valenciana a casa amb una sola clicada

Visita el portal web de FrutaMare per a realitzar la teua comanda, així com per a saber com traure-li el màxim partit al cítric valencià per antonomàsia. 

Comprar cítrics valencians a través de la xarxa ja és una realitat gràcies a FrutaMare, un servei en línia que s'encarrega de la producció, recol·lecció i venda de taronges i mandarines de la nostra Comunitat.

Tal com asseguren els responsables FrutaMare el seu objectiu "és eliminar la barrera dels supermercats i intermediaris i servir directament la fruita recollida", una fruita que es recol·lectada expressament quan l'usuari realitza la comanda. A més, puntualitzen que les taronges oferides són 100% naturals, les quals "no reben ni tractaments amb ceres per millorar la seua aparença ni maduració després de ser collida".

Procés de compra

Les taronges i mandarines es recullen expressament de l'arbre en la quantitat necessària per a cobrir la comanda. Posteriorment, se seleccionen segons la qualitat i se'ls neteja la poca terra que pogueren tenir. El següent pas consisteix a dipositar-les en la caixa de 10 o 15 quilos, o es tapen i preparem per al transport. S'avisa al transportista i en unes 24 o 48 hores la comanda ja haurà arribat a la seua destinació. Finalment, solament et queda recollir el paquet, obrir-ho i gaudir d'aquests saborosos cítrics donant-li l'ús que preferisques.

Camp de cultiu

Els camps de FrutaMare estan situats en plena Safor, en la petita localitat d'Almiserà. Allí, situats en un indret privilegiat, el senyor Juan recull i envia a tots els racons de la nostra geografia milers de quilos de cítrics d'una gran qualitat.

Beneficis de la taronja

La taronja és una fruita baixa en calories i de temporada, recol·lectada a la tardor i hivern i amb la qual pots gaudir d'una cosa més que del seu sabor, olor i textura. La seua riquesa en vitamina C i molts altres oligoelements aporten a l'organisme el nivell de vitamines, fibra i antioxidants necessari així com d'hidratació a causa del seu alt contingut en aigua. A més, aquesta fruita té menys de 50 quilocalories per cada cent grams, un aliment lleuger i molt complet. No solament es pot aprofitar la polpa de cada peça, la pela pot ser una gran aliada en la millora de la teua salut.