El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou, escoles d’estiu per als xiquets que pertanyen a famílies amb risc d’exclusió a Alcoi

Un any més, es fan escoles d’estiu per als xiquets que pertanyen a famílies amb risc d’exclusió a Alcoi
Les escoletes d’Esclaves, Escola d’Integració Miguel Hernández, Carmelites, Horta Major i la Societat Protectora d'Animals i Plantes col·laboren amb l'Ajuntament per a fer somriure als xiquets

Els xiquets que pertanyen a famílies amb risc d’exclusió a Alcoi, podran gaudir d’escoles d’estiu, gràcies un any més al suport de la Conselleria i la Regidoria de Polítiques Socials

92 xiquets de famílies amb risc d’exclusió a Alcoi podran integrar-se a les escoletes d’estiu per quart any consecutiu.

Aquest any la Conselleria aporta 17.404 euros i la Regidoria de Polítiques Socials 15.000 euros. Un total de 32.404 euros que faran possible donar resposta a les necessitats dels xiquets alcoians amb menys recursos. Aquesta iniciativa te suport per part de les escoletes d’Esclaves, Escola d’Integració Miguel Hernández, Carmelites, Horta Major i la Societat Protectora d'Animals i Plantes.

Aroa Mira,edil de Polítiques Socials, diu que “des del primer any vam començar a col·laborar, sempre hem pensat que eixos xiquets devien estar en escoletes com la resta de xiquets, no pel fet d'estar en una família multiproblemàtica havien d'estar a banda. Són escoles on faran diverses activitats, i tindran servei de menjador, perquè el pilar més important d'aquest projecte és que tots els xiquets puguen tindre el dinar inclòs”

A més agraeix “a tots els tècnics i responsables de les escoletes que mai ens posen cap trava per tal que els xiquets puguen gaudir de les activitats que vagen a fer-se i espere que tot el món gaudisca i que tinguen eixa harmonia de poder estar amb els seus companys i amics. Finalment vull agrair també a tots els tècnics del departament la tasca que han fet”