El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou, la meitat de les noves morts són residents de centres de majors

Continuem sense dades oficials de la situació a la residència de majors d'Oliver. L'última xifra oficial és de 32 morts, tot i que el portaveu popular en un article assegura que superen les 40.

De les 29 morts registrades ahir a la Comunitat Valenciana, la meitat correspon a majors que estaven en residències de majors, 14. Ja són 247 els residents que han mort amb coronavirus.

En total, hi ha 1.052 residents positius, i 251 professionals. Han faltat 247 residents, la qual cosa suposa una tercera part del total de morts. Com ja passara fa uns dies, la meitat de les noves morts registrades hui, són de residents. 

Continuem sense saber la situació a la residència de majors d'Oliver. L'última xifra oficial a 30 de març era de 32 morts, tot i que el portaveu del grup popular en un article d'opinió diu que ja en són 40. L'alcalde d'Alcoi Toni Francés assegura que la situació a la residència alcoiana està estabilitzada.

Les residències valencianes on s'han registrat casos són 92, més de les que es comptabilitzaven ahir, però menys que en l'acumulat. I és que algunes residències on tan sols hi havia un treballador positiu, han eixit de la llista quan el treballador ha passat la quarantena i no s'ha reproduït el virus en el centre.

Hi ha sota vigilància 13 residències, 5 a la província d'Alacant; almenys 2, Alcoi i Onil, a les nostres comarques.