El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De nou més altes que nous casos

Alacant suma 2 noves morts, i registra un lleuger increment de persones ingressades a hospitals. Però seguim en bona tendència, amb un descens de l'ocupació d'UCI en 8 persones, i més altes, 79, que nous casos, 61.

La consellera de Sanitat Ana Barceló ha destacat hui que tan sols continua actiu 1 de cada 3 casos de coronavirus detectats des de l'inici de la pandèmia a la Comunitat Valenciana. En la província d'Alacant estem fins i tot un poc millor, amb tan sols 1 cas actiu de cada 4.

No abandonem les xifres dolentes. La Comunitat Valenciana suma 9 morts, 6 de les quals són de residents en centres de majors. De les 9 morts, a la província d'Alacant en pertanyen 2.

També hem patit un repunt en els ingressos hospitalaris, amb 5 persones més ingressades a hospitals alacantins. Aquesta xifra ha estat descendint de manera continuada des de finals de març. Però per contra, l'UCI sí que ha notat un gran descens, amb 8 persones menys. A hores d'ara hi ha 170 persones ingressades, i d'aquestes 50 en cures intensives.

I altres xifres positives: continuem amb més altes, 79, que nous casos positius, 61. Les altes totals suposen el 64 per cent dels casos totals. Queda un 24 per cent de casos actius, i la resta, un 11 per cent, corresponen a les pèrdues humanes.

Respecte a la desescalada i les unitats territorials en les quals s'aplicarà, encara no s'ha concretat res perquè Ana Barceló explica que s'estudiarà la situació de cada departament en el moment de passar de fase.

 

 

Més informació... Cronologia de les dades referides al Departament de Salut d'Alcoi.

Clica ací er a seguit les dades diàries.