El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

De Nova York a València: l'empresari murer Iñaki Berenguer retorna part del seu èxit a la Universitat Politècnica de València

Iñaki Berenguer al Campus de Vera de la UPV. Imatge facilitada per IDEAS UPV

L'exitós empresari murer torna dels Estats Units, on té establida la seua residència i treball, per a visitar la UPV, on es va formar. Ha anunciat que obrirà una seu de la seua empresa, CoverWallet, al campus de la universitat valenciana.

Iñaki Berenguer és un dels empresaris de les nostres comarques amb més èxit internacional reconegut. Natural de Muro, va estudiar enginyeria de telecomunicacions a la Universitat Politècnica de València. En 2008, quan esclatava la crisi, ell va muntar el seu primer negoci, Pixable, una aplicació per a gestionar les imatges de les xarxes socials. En tan sols quatre anys va aconseguir donar tanta força al negoci que el va vendre per 30 milions de dòlars. En 2006, abans de vendre la primera empresa, Berenguer ja tenia al cap el segon negoci: Contactive, un sistema que permet identificar a qui crida al telèfon tot i no tindre el contacte en l'agenda. En 2015 també va vendre l'empresa per un preu que no es va fer públic perquè l'empresa compradora volia jugar en bossa. 

I en 2016 Iñaki Berenguer llança la seua tercera idea: CoverWallet, un servei per a empreses que utilitza les tecnologies i la xarxa per a facilitar les gestions referides a segurs i pòlisses; i que redueix a minuts els tràmits que abans podien durar dies. En tan sols dos anys de vida ja compta amb milers de clients als Estats Units, on Iñaki ha establert la seua residència i treball. I ara porta part del seu èxit de retorn a la Universitat Politècnica de València, on es va formar, ja que ha anunciat que obrirà una seu de CoverWallet al campus de Vera de la UPV.