El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

De Vacas, les veus més gamberres de Galícia

Parlem de la que fou una festa de tancament de Mostra amb l’espectacle Tour Vacanal, aquest dijous a la nit, a la plaça de Dins

Elles diuen que són quatre vaques, que riuen i canten. Però és que ho fan com uns veritables àngels, a tres tonalitats perfectament diferenciades. De Vacas és una companyia gallega que porta gairebé 200 actuacions. S’han fet famoses, principalment, pel seu videoclip Amodiño, que ja té 586.673 visualitzacions. I aquesta entretinguda i particular versió del ‘hit’ Despacito no va ser l’única que va sonar aquest dijous a la plaça de Dins. Tampoc va faltar la popular Cristina ‘da Aguieira’, o la tremendíssima Mónica ‘da Laranxeira’. Tot banyat amb uns ‘sketches’ contagiosos, a ritme de muiñeira. Les versions de Britney Spears, les mítiques Spices Girls o els seus companys de generació, els Back Street Boys, van fer alçar-se de les cadires a una plaça de gom a gom, que no dubtà en ballar, mentre treia alguna que altra llagrimeta (al riure). De Vacas ha estat una molt bona elecció pel tancament de l’edició 29 de la Mostra de Teatre d’Alcoi, per saber convidar a la improvisació sense perdre la professionalitat, amb un cert toc picant. ‘Chapeu’ a les Noisettes gallegues, al conjunt més actualitzat de Diana Ross, que vam tindre el plaer de conèixer aquest dijous.