El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Debat a Twitter entre Toni Francés i Nacho Palmer per l'ús del compte oficial de l'Ajuntament d'Alcoi

'Fil' a twitter
Xarxes socials

El compte oficial de l'Ajuntament d'Alcoi ha volgut també mostrar la seua postura en un tweet que deia: "ens hem fet ressò d'un tuit de l'alcalde d'Alcoi comunicant l'anunci oficial del Conseller d'Indústria, això és informació institucional". Noves Generacions del PP també ha intervingut en el debat en xarxes socials

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el regidor del Partit Popular, Nacho Palmer, han generat un 'fil' a la xarxa social Twitter per l'ús del compte oficial de l'Ajuntament d'Alcoi.

Tot ha començat després que Toni Francés (@tonifrancesp a twitter) es congratulara de les ajudes econòmiques per a la millora de polígons industrials que han vingut des de Conselleria. Uns minuts després, Nacho Palmer (@nachopalmer en twitter) ha contestat l'alcalde dient que "hi ha 24 regidors més en l'Ajuntament, 16 en l'oposició" i que el compte oficial de l'Ajuntament "no està a la vostra disposició per fer campanya electoral".

El compte oficial de l'Ajuntament d'Alcoi (@AjuntamentAlcoi) ha volgut també mostrar la seua postura en un tweet que deia: "ens hem fet ressò d'un tuit de l'alcalde d'Alcoi comunicant l'anunci oficial del Conseller d'Indústria, això és informació institucional".

Tres tweets han acabat aquest debat en el moment d'escriure aquesta notícia:

@tonifrancesp: "D’acord amb la llei tinc la funció de representació institucional de l’Ajuntament, per tant les comunicacions que faig sobre la gestió municipal és oficial i institucional. Les teues no".

@nachopalmer: "Igual com publicar fotos soles dels regidors del PSOE, quan estem tots. Tu la transparència i a participació ni la coneixes ni vols aplicar-la"

Noves generacions del PP (@nnggalcoy): "Els organismes públics estan per a informar i servir al ciutadà imparcialment i no per fer política @tonfrancesp"