El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Debat electoral Alcaldables

El debat tindrà lloc al centre cultural El Teular

L'Associació de Veïns de Cocentaina celebra, per quarta ocasió. Serà el 21 de maig a les 19,30 hores al Centre Cultural El Teular. A continuació el comunicat de l'Associació de Veïns on expliquen el funcionament del debat. És obert al públic i es podran fer preguntes als candidats.

Durant les últimes tres legislatures l’Associació de Veïns de Cocentaina hem realitzat un debat electoral amb totes les persones que encapçalen les llistes de les formacions polítiques que concorren a les eleccions municipals. El pròxim 21 de maig celebrarem el quart debat, al que convidem a tota la ciutadania de Cocentaina.

Un dels objectius principals de l’Associació de Veïns de Cocentaina ha sigut ser pont entre els veïns i veïnes del nostre poble, per transmetre les seues inquietuds, preocupacions, idees, col·laborar en millores, i comunicar a l’Ajuntament tot allò que els ciutadans van demandant en el seu dia a dia.

Som membres dels tots els Consells Municipals, de les comissions i grups de treball, en els que participem i aportem les idees que, prèviament, treballem a les reunions setmanals que realitzem cada dijous de vesprada a la nostra seu, les quals estan obertes a qualsevol veí o veïna.

Este any, realitzem el quart debat, al qual s’han convidat als/les alcaldables de totes les formacions polítiques que es presenten al nostre poble. És un debat que vol obrir als veïns i veïnes la possibilitat d'escoltar als representants polítics les seues propostes, idees i forma de treballar si arriben al govern de Cocentaina. A més, s’obri la oportunitat que tota persona que es trobe en el públic assistent puga preguntar a qualsevol dels alcaldables els seus dubtes o inquietuds, per tal d’afavorir la participació en un marc obert i en temps reial.

Es tracta d’un acte públic, amb entrada lliure i gratuïta, que tindrà lloc al Centre de Cultura el Teular, el dia 21 de maig, a les 19:30 hores. El debat s’ha estructurat en dos blocs temàtics per conèixer les línies programàtiques de cada partit i els assumptes més importants de la política municipal. A més hi haurà un torn de presentació inicial per a cada candidata o candidat i un ‘minut d’or’ final. Els temps d’intervenció seran iguals per a totes les formacions polítiques i l’ordre de les intervencions es sortejarà abans d’iniciar el debat, perquè volem que aquest debat siga un exemple de pluralitat democràtica.

L’acte serà presentat i moderat per Verònica Cantó Domènech, Secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i veïna de Cocentaina. Aquest ja és el segon any que contem amb ella, perquè ha demostrat ser una dona compromesa amb el seu poble i amb l’esdevenir contestà en totes les seues vessants: festa, cultura, llengua, política, etc.

Animem a tothom a participar del debat, si ho fan serà una bona mostra que Cocentaina és un poble de gent que s’interessa pel seu futur. Amb iniciatives com aquesta volem ajudar a tota la població perquè coneguen millor els diferents programes i les persones que encapçalen cada llista i puguen definir amb consciència el seu vot, amb una informació precisa i de primera mà. Associació de Veïns de Cocentaina 15.05.2019