El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Continuen els treballs d'extinció de l'incendi d'una nau a l'Olleria

La columna de fum negre és molt visible.
  • L'incendi s'ha declarat aquest dimecres a les 15.11 hores

El Consorci de Bombers ha informat aquest matí de dijous que es continua treballant en el lloc dels fets i la previsió és fer-ho durant tot el dia.

Actualització 03/06/2021 a les 14.00 hores. Al llarg del matí diverses dotacions de bombers han seguit treballant i la previsió és continuar durant tot el dia. Des del Consorci Provincial han informat que ja no hi ha perill que es propague a l’exterior.

En estos moments hi ha mobilitzats mitjans dels parcs d’Ontinyent, Paterna, Gandia, Alzira, Torrent, Xàtiva, Oficial de guàrdia i altres comandaments.


 

Declarat un incendi a una nau industrial de l'Olleria

A les 15.11 hores del s'ha declarat un incendi a una empresa de roba usada en la localitat de l'Olleria. A hores d'ara, es troben treballant per a sufocar les flames del foc diverses dotacions del parc de bombers d'Ontinyent, d'Alzira, de Xàtiva i diferents comandaments del Consorci Provincial de Bombers de València.

Segons ha informat el Consorci, afortunadament, en el moment en què s'ha iniciat l'incendi no hi havia cap persona dins la nau, ja que l'edifici en flames s'usava com a magatzem. Tota la nau, d'uns 3.500 metres quadrats de superfície, s'ha vist afectada pel foc.

A banda de l’extinció de l’incendi, els bombers han frenat la propagació del mateix cap a la vegetació llindar, i estan també centrant els seus esforços a protegir les naus més pròximes per evitar que es vegen afectades. La previsió, donada l’elevada càrrega tèrmica, és que els treballs dels bombers continuen durant diverses hores i també al llarg de la nit.