El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Defensa i Cambra Alcoi signen un conveni per la incorporació al mercat laboral del personal militar

Signatura del conveni

Amb aquest conveni, s'inicia la col.laboració entre les Cambres y Defensa per desenvolupar activitats que complementen la formació, promoció i adequació específica dels militars a llocs de treball en la vida civil que els permeta continuar amb la seua vida laboral activa desprès d'abandonar les forces armades. 

A l'acte han assistit per part de Defensa el Tinent General Fernando Garcia-Vaquero Pradal com a representat de les FAS en la Comunitat Valenciana i el Delegat de Defensa Rafael Morenza Tato. Per part de les Cambres, a més del President del Consell de Cambra de la Comunitat i València, han assistit els presidents de les Cambres de Castelló, Oriola i Alcoi, que és Pablo de Gracia Pérez

Les 5 cambres de Comerç de la Comunitat i el Ministeri de Defensa han signat un acord de col.laboració pel qual, ambdues parts es comprometen a fomentar les activitats per la incorporació al mercat laboral del personal militar que finalitze la seua relació amb les Forces Armades. 

Amb aquest conveni, s'inicia la col.laboració entre les Cambres i Defensa per desenvolupar activitats que complementen la formació, promoció i adequació específica dels militars a llocs de treball en la vida civil que els permeta continuar amb la seua vida laboral activa després d'abandonar les Forces Armades. 

Quant a les Forces Armades, promouran la participació del personal militar en accions de formació que faciliten la incorporació a l'àmbit laboral i de l'empresa, així com difondre les ofertes d'ocupació. Les Cambres propiciaran que les empreses coneguen l'existència d'aquest personal com opció de contractació, facilitar informació sobre curs de formació, emprenedoria i autoocupació al personal militar arrelat en la Comunitat.