El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de David Botí, Membre de Podem Alcoi

David Botí

Del Rei emèrit? No té mèrit.

Contínuament rebem alguna notícia relacionada amb els actes monetaris il·legals del que va ser rei de l'Estat espanyol. I és que Juan Carlos I ens co…

Contínuament rebem alguna notícia relacionada amb els actes monetaris il·legals del que va ser rei de l'Estat espanyol. I és que Juan Carlos I ens continua donant lliçons de que no tots els espanyols i espanyoles som iguals davant la llei, no si ets rei emèrit.

Una de les últimes notícies ens diuen que Juan Carlos va retirar 100.000 € al mes, entre 2008 i 2012 en efectiu del seu compte en Suïssa per a despeses de la família reial, és a dir, entrava milions per l'aeroport de Barajas sense declarar a hisenda.

La nostra societat ha sigut una gran defensora de la corona per "dur la democràcia" al nostre país, però se li té que perdonar tot? El "no volverá a ocurrir" ja no ens serveix, ja n'hi ha prou de riure's de les persones que honradament paguen els seus impostos amb esforç, ja n'hi ha prou de que ens prenguen el pèl amb presons fictícies al gendre, de renúncies del fill a herències podrides.

Una renúncia a la herència d'un emèrit no te mèrit si no es renuncia a tot: la corona.

Una corona que de res ens serveix a la gent treballadora i que ens continua demostrant que treballa sols per l'interés propi, el seu benestar i la seua fortuna.Pregue que deixen d'amagar-se dintre de l'escut de la democràcia i siguen jutjats com qualsevol espanyol, i a més, posen la corona a votació en un referèndum, per donar compliment a una vertadera democràcia de qualitat.