El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Demanem que les nostres muntanyes siguen llocs per a la pau"

Este diumenge 29 de maig, nova marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana.

"Tornem a la serra d'Aitana un any més per a dir no al militarisme, a les guerres i a tots els seus preparatius, i a demanar que les nostres muntanyes siguen llocs per a la pau i el gaudi de la natura, i no instal·lacions d'ús bèl·lic macabre. Enguany, amb més raó que mai, davant dels horrors d'una guerra al continent europeu, mentre sonen tambors que presagien escenaris encara pitjors". Diverses entitats culturals i ecologistes d'Alcoi convoquen una nova marxa, la que ja fa 17, per a demanar el desmantellament de les instal·lacions militars en la serra d'Aitana.

S'eixirà d'Alcoi a les 8,15 des de la plaça d'Al-Azraq en vehicles particulars, i el punt de trobada serà l'antiga base militar de Tudons, a les 9 de matí. Des d'allí es traslladaran a la tanca d'accés als radars on es llegirà el manifest, i hi haurà un esmorzar tradicional a la pinada propera.

La resta del dia és una jornada de convivència i per a gaudir de la natura, i tot conclourà amb un dinar de germanor a la Font de l'Arbre.

Els organitzadors són l'Ateneu Cultural el Panical, el grup Antimilitarista Tortuga, el Mas del Potro, i la Colla Ecologista la Carrasca. Recomanen portar calçat adequat, barret, cantimplora i protecció solar, a més dels aliments per a l'esmorzar i el dinar.