El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Demanen al lladre del patrimoni de l’estació de L’Orxa que torne el que ha furtat

Han furtat la corona de la part superior de la "selleria" del moll de l'estació.

L’Associació del tren Alcoi Gandia denúncia de forma pública els robatoris que estan fent-se a l’estació L’Orxa. Estan desapareixent les pedres del mur que es troba davant d’aquesta mítica estació de tren.

L'antiga estació de tren de L’Orxa forma part de la història del tren ferroviari que unia les ciutats d’Alcoi i de Gandia, per això l’Associació del tren Alcoi Gandia considera que no es pot permetre que aquests actes vandàlics continuen repetint-se.

L’entitat ha difós un vídeo en el qual el president de l’associació, Jaume Gómez, explica com a poc a poc han anat desapareixent les pedres del mur de l’estació i com sembla que la persona que està furtant-les té preparat el seu següent atac contra aquest patrimoni. També recorda que fa quatre anys es va cometre el robatori de la cantonada de la casella dels obrers que es troba a 1 km en direcció a Vilallonga des de L'Orxa. “Esperem que les administracions públiques es posen mà en l’obra amb aquest problema, perquè ens estan furtant el patrimoni”, apunta Gómez.

El que es demana des de l’Associació del tren Alcoi Gandia és que el lladre torne tot el que ha furtat per poder continuar gaudint d’una part històrica de les nostres comarques i que si no ho fa en els pròxims dies, es posarà una denúncia formal.