El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Demanen informació per a trobar el propietari d'un burro aparegut en Ibi

Ibi
Imatge de l'ase.

La policia posa a disposició el telèfon 96 555 00 78 per a rebre qualsevol informació al respecte.

La policia local d'Ibi busca des d'aquest dilluns el propietari d'un burro, després que l'animal haguera aparegut desorientat a l'entorn rural del municipi. Se sospita que l'animal s'ha pogut escapar, i es demana col·laboració ciutadana per a trobar el propietari.

L'animal fou trobat en la Partida dels Plans (a escassos 2 quilòmetres del nucli urbà d'Ibi) el dilluns 3 de febrer cap a les 11.30 h per part de la policia local. De moment el burro es troba en unes cavallerisses del municipi, a l'espera que es puga localitzar a la persona propietària.

La policia sospita que l'ase s'ha pogut escapar d'alguna propietat particular, encara que al no disposar de cap element identificatiu no s'ha pogut esbrinar d'on. El que es descarta en principi és un cas d'abandonament o maltractament, ja que l'animal s'ha trobat en molt bon estat. Cal recordar que el burro és una espècie en perill d'extinció, i que la seua població a tot el món s'ha vist reduïda considerablement en els darrers anys.

Des de la policia s'ha posat a disposició de la ciutadania el seu telèfon (96 555 00 78), per si algú coneix alguna informació al respecte. De moment s'han rebut alguns indicis per a trobar al propietari, però fins ara la recerca ha sigut infructuosa. El que no pareix probable és que aquest equí vaja a quedar-se orfe, ja que algunes persones s'han oferit a fer-se càrrec d'ell en cas que no aparega el propietari.