El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Demanen més serveis a la plaça per als xiquets que esperen veure el Tirisiti

Escolars esperen a la plaça de dins per a poder entrar en el Tirisiti.

Compromís Alcoi ha demanat al govern que millore els serveis de la plaça de Dins aquest Nadal, tot pensant en els grups de xiquets que han d'esperar per a assistir a les representacions del Tirisiti.

La regidora Elisa Guillem assegura el següent: "hem aconseguit omplir el centre. Però, tot i que el Nadal és una festa per als més menuts, tot i que el Tirisiti és una visita obligada per a desenes de col·legis, Alcoi no és una ciutat per a ells/es. No hi ha lavabos públics, ni llocs on puguen tranquil·lament esmorzar mentre esperen entrar a les representacions. Només tenen espais a la Glorieta i la plaça de Dins, on si volen entrar al lavabo, ho hauran de fer a un dels bars que hi ha".

La situació pareix que es complica si plou, continua Guillem, perquè "tampoc tenen on anar, ja que fins ara, un parell de col·legis ha pogut estar a l’entrada de l’Ajuntament, però la setmana passada una representant del govern els ha anunciat que no és el seu lloc, i els va fer fora".

Finalitza la regidora: "En resum, volem Nadal, volem que els visitants vinguen a consumir i a fer gran Alcoi, però nosaltres no els ho estem posant gens fàcil per estimar la nostra ciutat".