El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Denuncien el mal estat dels carrers a la Zona Alta

Traçat d'un dels carrers a la Zona Alta.

La formació també ha demanat al govern que s'instal·len ressalts per reduir la velocitat al carrer Músic Gonçal Blanes, pròxim al centre de salut de la Zona Alta.

Compromís Alcoi ha denunciat públicament l'estat dels carrers de la Zona Alta després de les obres de millora de la xarxa elèctrica de molts carrers del barri. Critiquen que a pesar de la finalització de les obres, l'empresa encara no ha fet el necessari reasfaltat de la zona d'actuació.

Elisa Guillem, regidora de Compromís Alcoi, explica que els veïns i veïnes del barri "estan patint les molèsties d’unes obres inacabades, amb pols i grava al carrer", i afig que "des del govern s’ha d'interpel·lar a l’empresa responsable que finalitze les obres com més aviat millor".

La formació també ha demanat al govern que s'instal·len ressalts per reduir la velocitat al carrer Músic Gonçal Blanes, pròxim al centre de salut de la Zona Alta. Alerten que els cotxes "van a gran velocitat, i juntament amb unes voreres menudes, fa perillós el desplaçament de les persones majors i amb mobilitat reduïda al centre de majors i al centre de salut".