El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Deportivo vs. Deportivo

L'Alcoyano celebra el primer gol de quatre
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Desembarcà el Deportivo Eldense aquest diumenge al Collao, un equip que a banda de ser cuer, s'enfronta a problemes tant esportius com institucionals. Se li nota la falta de rodatge a l'equip sabater, i mentrestant, l'Alcoyano arrancà molt concentrat (com quasi sempre a casa) i ja al minut 18, José García obria el marcador amb l'ajuda d'un defensa eldenc que tocà el baló abans d'entrar a l'arc. Plisplayoff  

Desembarcà el Deportivo Eldense aquest diumenge al Collao, un equip que a banda de ser cuer, s'enfronta a problemes tant esportius com institucionals. Se li nota la falta de rodatge a l'equip sabater, i mentrestant, l'Alcoyano arrancà molt concentrat (com quasi sempre a casa) i ja al minut 18, José García obria el marcador amb l'ajuda d'un defensa eldenc que tocà el baló abans d'entrar a l'arc.

Transcorria la primera mitja hora de partit, quan Ruso veia la primera groga per protestar un fora de joc de l'equip rival, l'àrbitre andalús no el senyala i encara que el davanter no encertà amb la porteria local, el central alacantí protestà reiteradament. Encara estaria ofés el col·legiat quan deu minuts després, i després d'una disputa aèria, li mostrà la segona groga, deixant així l'equip, un dia més, en inferioritat durant quasi una hora.

Ja en la segona part, i de nou José García, servia perquè Mario Arques fes el segon. El 2-1 al minut 60 no va fer més que posar els sentits alerta, donar-li el baló als eldencs i tirar de contracolp, arribant així als cinc minuts finals de bogeria, i quan tothom donava per bo el resultat, Ángel, que acabava d'entrar, fes el tercer (reivindicant amb gols els minuts dels quals gaudeix). El segon dels d'Elda després de la fallida múltiple (defensa/porter) i quan tot semblava acabat de nou, Gato s'inventà una incursió a l'ària que es castigava amb penal i era transformada per Jony, que establia el definitiu 4-2.

Amb tot, l'equip es troba segon, esperem no abandonar aquesta posició fins a la fi de la temporada. 

Moral, victòria i Plisplayoff