El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Derbi camuflat d'amistós amb empat just entre Alcoyano i Intercity (1-1)

  • Els fitxatges d'hivern, Omar Ramos i Ángel Cano han mostrat les seues qualitats i semblen totalment integrats en l'equip.
  • Raillo està que se n'ix i Jorge Moltó ha gaudit de minuts.

La idea era no perdre ritme de competició en una setmana sense Lliga, però a la fi, Deportivo i Intercity han disputat un complet partit de futbol que ha acabat amb empat a 1. Moments vibrants i seriositat en el joc i actitud dels de Parras. Raillo ha fet el gol alcoianista.

Matí entretingut de futbol el que han pogut veure per mitjà del canal de Youtube del Deportivo els aficionats de l'Alcoyano, aprofitant que la Lliga ha aturat. Una pausa prevista per si calia recuperar alguna jornada per culpa de la Covid 19.

A la fi, s'ha gaudit d'un bon espectacle, especialment en la primera part, on tots dos equips han demostrat que estan en forma. L'Intercity, integrat per jugadors de superior categoria a la de Tercera, han pogut desplegar el seu joc en un camp de gespa natural i s'han vist molt intensos.

Estava previst que fos un partit amistós, però Alcoyano i Intercity s'ho han pres com si fos competició oficial. La darrera vegada que es van veure les cares fou en el play off d'ascens a Segona B en Alzira l'estiu passat. I en aquell partit, l'empat a zero serví els que Parras per a passar a la final.

Omar, Cano, Satoca

Hem pogut veure a Omar Ramos, arribat en gener i candidat a ser peça fonamental en els trams de competició que resten. I se l'ha vist bé físicament, àgili amb molta visió de joc en l'atac. Ángel Cano, el nou central, també ha demostrat de la de seua vàlua.

L'Intercity s'ha avançat en aprofitar Piquero una errada defensiva en la treta d'un córner. A plaer, i en el primer pal, ha rematat al fons de la porteria de Satoca, també inèdit i molt segur tot el partit.

El Deportivo ha empatat poc després, al 35. Raillo per banda esquerra s'ha internat fins 'a la cuina'. Gran moment de forma i gran ímpetu d'aquest xic que, sense dubte, serà vital en les pròximes jornades.

La segona part ha estat menys vistosa, amb molts canvis i amb ocasions per als dos equips. L'Intercity ha acabat dominant el joc i hem pogut veure de nou xafant el Collao jugadors com David Torres.
A la fi, empat i bona ocasió per a veure jugar minuts a Jorge Moltó, Satoca, Omar, Cano o Ramón, homes poc habituals fins ara.