El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Derbi de necessitats entre Unión Alcoyana FS i YE Faky FS

@PSTFotografia
Els alcoians estan curts d'efectius per culpa de les lesions

Tant Unión Alcoyana FS com Ye Faki intentaran trencar la mala ratxa de quatre derrotes i una victòria en els últims cinc partits que els han fet perdre els llocs capdavanters. Amb el 5-3 de la primera volta per als contestans com a precedent aquesta temporada, s'espera un duel de molt respecte i igualat en el qual ningú voldrà cometre errors.

Amb tots dos equips amb trajectòries quasi calcades en els llocs alts de la classificació des de l'inici de temporada allà per octubre, es presenta un partit atractiu. Tant Unión Alcoyana FS com Ye Faki FS ntentaran trencar la mala ratxa de quatre derrotes i una victòria en els últims cinc partits que els han fet perdre els llocs capdavanters. Amb el 5-3 de la primera volta per als contestans com a precedent aquesta temporada, s'espera un duel de molt respecte i molt igualat en el qual ningú voldrà cometre errors.

Per a aquest partit, Javi Silvestre, tècnic d'Unión Alcoyana FS tornarà a tindre seriosos problemes per a la convocatòria. Miki, després de patir una duríssima entrada en el partit davant Horadada FS, està quasi descartat per doncs no ha entrenat durant la setmana. Mauro, entre cotons des de fa dos mesos, tornarà a forçar per a ajudar a la rotació alcoiana. Adri i Tonelo segueixen sent baixa. El primer es va ressentir en l'entrenament del dimarts i el segon, amb una fissura en el dit gros del peu, serà baixa. Amb açò, en aquests moments, la convocatòria serà aquesta: Jaco i Nacho en la porteria i amb Mauro, Gomis, Bili, Carmona i Carlos com a jugadors de camp. En el cas de no ser suficients efectius, Jacobo es vestiria de curt.