El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Derrota de l'ARAMULTMÈDIA FS en l'últim partit de l'any (2-1)

Electrodomésticos - ARAMULTIMÈDIA a Cocentaina / AM

El gol de l'ARAMULTIMÈDIA ha sigut Javi

Aquesta setmana l’ARAMULTIMÈDIA F.S. ha sumat una nova derrota per la mínima davant l'Electrodomésticos Pastor. Aquest resultat tanca un any amb dues tendències molt diferents, ja que l’equip va fer un bon començament de lliga i en aquestes últimes jornades no ha passat pel millor moment.

Per acomiadar la primera part del campionat l’ARAMULTIMÈDIA disputava un partit important davant l'Electrodomésticos Pastor que podia deixar a l’equip en llocs d’ascens durant el paró nadalenc. No obstant això, tot i aplegar al descans per davant en el marcador amb el gol de Javi, l’equip no va poder mantindré l’avantatge i en la segona part dos gols dels rivals van ser suficients per a deixar als nostres sense sumar cap punt.

Valorant aquesta quasi completa primera volta del campionat (encara queden dues jornades perquè finalitze) la classificació seguix molt igualada i les opcions estan intactes per a qualsevol equip, doncs cal destacar que el 8é tan sols es distància 2 punts dels llocs d’ascens que ara mateix delimita La Caldera en tercera posició. A l’ARAMULTIMÈDIA F.S. les primeres jornades del campionat el permeten seguir en plena lluita però caldrà millorar la imatge a la volta després de reis per a aconseguir l’objectiu.

La pròxima setmana, tot i no haver partits lliguers, la LCFS ha organitzat el all-stars en el qual hi haurà representació del nostre equip en el combinat de tercera i, a més a més es disputarà un torneig de 3x3 en el qual hi participaran dos equips de l’ARAMULTIMÈDIA.