El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Derrota en l'últim minut de l'Unión Alcoyana FS a Ibi

Partit jugat a Ibi

El porter Jaco s'ha lessionat de gravet i aixó ha condicionat el partit 

5-4 ha sigut el resultat final del partit disputat a la vil.la joguetera. El quintet inicial ha estat format per Jaco, Pepe, Carmona, Carlos i David.

La intenció que tenia el Futsal Ibi B a l'inici del partit era la d'esperar en el seu camp i buscar contracolps cap a la porteria defesa per Jaco. L'Unión Alcoyana ha dominat al principi i ha marcat el primer gol en el minut 10 obra de Miguel. Només 3 minuts després, el conjunt iberut ha empatat el partit i, posteriorment, l'ha remuntat amb un provisional 2-1. Així s'ha acabat el primer temps.

En els segons 20 minuts s'han vist més gols. En el començament, l'Unión Alcoyana FS ha errat ocasions clares de gol. I el que la perdona la paga. L'Ibi B, amb molta fortuna, ha col·locat el 3-1 en el marcador. Després del gol, el porter Jaco s'ha lesionat de gravetat i l'Unión Alcoyana no comptava amb el segon porter, Nacho, per motius personals. Sota els pals s'ha posat Miguel.

El 3-2 ha arribat de penal, obra de Dani. Quan pareixia que l'empat anava a arribar, l'Ibi ha marcat un golàs de volea que ha anat a l'escaire directament. Amb aquest 4-2, els alcoians han retallat distàncies gràcies al gol de David posant el 4-3 i Carmona ha marcat l'empat 4-4.


L'últim minut del partit ha sigut d'una intensitat tremenda, ja que quan faltaven 50 segons l'Ibi B ha posat el definitiu 5-4, però a falta  5 segons l'Unión Alcoyana FS ha pogut guanyar el partit però ha estavellat el baló al pal.