El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja es poden renovar els carnets a les instal·lacions esportives municipals d'Alcoi

Poliesportiu

Els preus de les diferents modalitats estan recollits en l'ordenança de preus públics, seran els mateixos que en temporades anteriors.

Ja ha començat la temporada d'ús de les instal·lacions esportives municipals amb la novetat de la reducció del 50% de l'import del carnet d'abonat per a tots aquells esportistes que tingueren el carnet de la temporada anterior i el renoven per aquesta

El carnet d'abonat a les instal·lacions esportives municipals es podrà renovar
en el Centre d’Esports en horari d'oficina. Els preus de les diferents modalitats
estan recollits en l'ordenança de preus públics, seran els mateixos que en
temporades anteriors.
Les persones amb carnet d'abonat gaudeixen dels següents drets durant la
temporada esportiva, tal com queda explicat en l’ordenança:

  • Accés mitjançant la presentació obligatòria del carnet d'abonat a les Instal·lacions Esportives Municipals que tinguen establit preu públic.
  • La utilització de la pista d'atletisme, sala d'arts marcials, sala multiusos, galeria de tir amb arc, rocòdrom, pistes poliesportives, camps de futbol i pavellons municipals sempre que els usuaris pertanguen a clubs i/o entitats esportives que participen en competicions de caràcter oficial organitzades per les corresponents Federacions esportives, o en el seu cas participen en competicions d'àmbit local o comarcal reconegudes per l'Ajuntament i que fins i tot no tenint caràcter oficial són organitzades per Associacions legalment constituïdes. En el cas de camps de futbol, pistes i pavellons aquesta utilització quedarà limitada als partits i entrenaments oficials. Qualsevol altra utilització per entitats o particulars haurà de ser autoritzada expressament per la Regidoria d'Esports que valorarà si no ha de liquidar el preu públic que corresponga.
  • La reducció en el preu públic de determinades instal·lacions esportives com a pistes de tennis, pistes d'esquaix, pistes de pàdel i sala de musculació.
  • La gratuïtat en la matrícula per a l'alta com a abonat de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal “Eduardo Latorre”.
  • La reducció en la quota de determinats preus públics del Complex Esportiu Municipal “Eduardo Latorre”.
  • La utilització de vestuaris i dutxes, així com aquells altres serveis, d'acord amb normatives en particular, que puga considerar la Regidoria d'Esports i que en el seu moment anuncie oportunament. És obligatori per els esportistes que participen en les lligues tant a nivell local, com autonòmic o nacional. Estan exempts els esportistes d’elit.

  •