El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Des d'aquest dimarts 20 de març hi haurà modificacions en el trànsit a Alcoi per les obres de la redona d'El Collao

Redona d'El Collao / Ajuntament
Adjuntem plànol facilitat pel consistori

Les modificacions afectaran el carrer Oliver amb direcció Batoi i carretera Banyeres CV795, on el trànsit es desviarà pels carrers Metge Manel Rodríguez i Mestre José Ribera Montes

Avancen a bon ritme les obres de la redona que està construint-se a El Collao. Aquesta té un cost de 409.718,1 euros IVA inclòs, (338.610 sense iva) i ha sigut adjudicada a l’empresa Vilor. La regidoria d’Obres espera que els canvis "tornen a la normalitat en unes poques setmanes". Sota la fotografia, podeu accedir a un plànol amb les modificacions facilitat per l'Ajuntament.

Concretament, les modificacions afectaran el carrer Oliver amb direcció Batoi i carretera Banyeres CV795, on el trànsit es desviarà pels carrers Metge Manel Rodríguez i Mestre José Ribera Montes.

Des de la carretera Banyeres CV795 amb direcció Alacant/València, el trànsit es desviarà pels carrers Mestre José Ribera Montes i Benimarfull. Pel que respecta als autobusos, es trasllada la parada del Carrer Oliver, a l’altura del número 46, fins al carrer Mestre José Ribera Montes a l’altura del carrer Metge Manuel Rodríguez.