El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Des de les 5 h. fent cua per aconseguir una de les 4.356 cadires per al públic en general per veure les Festes a Alcoi

Francesos, holandesos, anglesos o turistes d'Amèrica del Sud ja hi han confirmat la seua presència

No és un acte oficial de Nostra Festa, però de ben segur que podria ser-ho. Aquest dissabte 17 de març ha començat la venda de les cadires per presenciar les Entrades i la Processó a Alcoi. Per al públic en general s'han posat a la venda 4.356 (d'aquestes 700 són per la processó). Els horaris per adquirir cadires i seients de tribuna els podeu consultar sota la fotografia de la notícia. Durant la Trilogia Festera, ja han confirmat la seua presència turistes de països d'Amèrica del Sud, França, Holanda o Anglaterra.

Alberto Rivas, ponent de cadires de l'Associació de Sant Jordi, ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA que els veïns i abonats "han retirat pràcticament totes les cadires destinades per a ells". Són vora 9.000 i aquesta gran demanda s'entén a que l'Entrada se celebrarà el diumenge, on molt poca gent ha d'acudir al seu lloc de feina.

És un dels anys on més cadires s'han venut i, de fet, s'han ampliat algunes de les tribunes, segons ha confirmat Alberto Rivas. El dia de les Entrades hi haurà col·locats més de 20.000 seients (comptant cadires i tribunes), un nombre similar a les festes de 2017, ja que unes 7.000 cadires estan destinades a les mateixes filaes. Des de primeres hores del matí d'aquest 17 de març ja s'han vist llargues cues.