El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Des de Podem Alcoi valoren la participació ciutadana, que malgrat ser més baixeta s'ha mantingut

Naiara Davó i Cristian Santiago s'encarregaran de representar a Podem i tots els seus votants a l'Ajuntament d'Alcoi.

En aquestes eleccions municipals del 26 de maig, Podem Alcoi ha aconseguit 2 regidors. Naiara Davó, cap de llista del grup, destaca l'empat i la poca diferència de vots entre Ciutadans, Compromís, Guanyar i Podem.

Naiara Davó i Cristian Santiago seran els representants de Podem a l'Ajuntament d'Alcoi durant els pròxims quatre anys, i encara que hagueren preferit que els resultats foren altres, feliciten al PSOE per la seua victòria.

En declaracions a ARAMULTIMÈDIA, la cap de llista Naiara Davó destaca que «serà una legislatura amb una diferència de regidors molt alta entre el principal partit i la resta de formacions» i que «ha sigut un resultat electoral molt dispar».