El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Des del pati del meu col·le', el diari dels alumnes de les Carmelites

Les Carmelites ampliaran els espais esportius comprant els solars que tenen al voltant. Els microplàstics provocaran explosions de purpurina arreu tot el món. I el Vedruna s'enfrontarà al Real Madrid aquest divendres al Santiago Bernabéu. Tot al periòdic de les Carmelites.

Els alumnes de primer de l'ESO de les Carmelites han creat un original i divertit diari en una aproximació al món periodístic. "El resultat ha sigut un còctel d'imaginatives notícies sobre els seus punts d'interés del col·legi", expliquen des del centre.

Al diari trobem notícies de tota classe, des d'una invasió de famosos que venen al centre a donar classe, fins a estudis arqueològics sobre els ossos trobats al pati. Tan sols has de clicar en la imatge per a passar una bona estona amb el diari 'Des del pati del meu col·le'Per a fer el diari han simulat els diferents rols a una redacció periodística, com director o redactor; han creat un consell redactor per a organitzar el treball i donar forma al diari. "Aquesta aventura ha resultat molt gratificant i ens ha permés treballar destreses com el treball en equip, la cooperació, la maquetació, l'expressió escrita, la capacitat d'anàlisi i la creativitat".