El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desallotjades 7 persones per un incendi al Carrer Sant Joan d'Alcoi

L'incendi ha calcinat l'interior de l'edifici. Imatge de la Policia Local d'Alcoi
El foc s'ha originat en la part baixa de l'edifici i el fum ha pujat ràpidament pel seu interior. La policia investiga si ha sigut intencionat

La Policia Nacional ha precintat l'edifici per tal d'investigar si l'incendi ha sigut provocat. Mentrestant, les famílies encara no hi poden accedir. En el moment del foc hi havia 7 persones en l'edifici, 1 d'ells xiquet, i una unitat del SAMU els ha atés a tots ells per inhalació de fum. Les flames s'han iniciat a la part baixa, i el fum ha pujat ràpidament per l'escala de l'edifici de quatre plantes. 

Cap a les 6:43 h. del matí d'aquest 4 de maig, un incendi ha sorprés els veïns d'una vivenda del carrer Sant Joan. En el moment de l'incendi, dins l'edifici hi havia 6 adults i un xiquet, que han sigut atesos al lloc dels fets per inhalació de fum en una unitat SAMU.

Segons han informat els Bombers de la Muntanya a ARAMULTIMÈDIA, l'incendi s'ha originat al vestíbul de l'edifici, i el fum ha pujat ràpidament per l'escala de l'edifici de quatre plantes. A les 7:25 h s'ha controlat l'incendi i a les 7:51 estava extingit. Una vegada s'han retirat els Bombers, la Policia Local ha precintat l'edifici mentre la Policia Nacional investiga l'origen del foc i si ha sigut intencionat

Alguns dels afectats han explicat ARAMULTIMÈDIA que són 5 famílies les que viuen en eixe edifici del carrer Sant Joan que, de moment, no poden accedir a les seues vivendes.