El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Desavinença entre el govern municipal de Cocentaina i el PP per tractar temes de la Mancomunitat al plenari municipal

Delimitat en roig on anirà el futur alberg d'animals de la Mancomunitat / AM
El pròxim plenari de la Mancomunitat és el 8 de febrer

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, sosté que "les preguntes sobre la Mancomunitat es fan en el plenari de la Mancomunitat i no al de l'Ajuntament de Cocentaina". El grup municipal del PP contestà volia fer preguntes relacionades sobre la recollida d'animals i pensa que "el problema sí afecta de forma directa a la localitat"

L'alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, no està d'acord amb el fet de que el PP volguera fer preguntes sobre la Mancomunitat en el plenari municipal de Cocentaina el dijous 28 de desembre. Estepa ha informat que el pròxim plenari de la 'Manco' de L'Alcoià i El Comtat és el dijous 8 de febrer i que "les preguntes sobre la Mancomunitat es fan en el plenari de la Mancomunitat i no al de l'Ajuntament de Cocentaina".

Mireia Estepa apunta que "durant el plenari de Cocentaina, Mariona Carbonell és regidora de l'Ajuntament de Cocentaina, no vicepresidenta de la Mancomunitat". El grup municipal del PP contestà volia fer preguntes relacionades sobre la recollida d'animals i pensa que "el problema sí que afecta de forma directa a la localitat".

Ray Montava, secretari del PP en Cocentaina, indica que "no parlar d'una institució a la qual estem adscrits per voluntat del plenari, amb la que col·laborem econòmicament i a la que cedim part de les potestats municipals, és inaudit".