El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Descarrila una atracció en la Fira amb 4 xiquets ferits lleu

Afortunadament cap ferit està greu, tot i que sí que hi ha algun xiquet amb contusions, a més del gran esglai per a les famílies. 

 

 

Cap ferit greu. Emergències ha ates a tots els xiquets que estaven en l'atracció, i ha traslladat a quatre fins a l'Hospital per precaució, però tenen ferides lleus. Els xquets tenen entre 3 i 5 anys.

Bombers i Ambulàncies han anat fins a la Fira d'Alcoi esta vesprada per atendre un accident en la muntanya russa infantil Segons ha explicat el regidor de seguretat Raül Llopis a Aramultimèdia, una de les atraccions ha patit una avaria amb una peça trencada, provocant que descarrilara un dels vagons amb 4 xiquets dins.

S'ha clausurat l'atracció que ha patit l'acciddent

Des de Sanitat confirmen que dos ambulàncies han anat fins a la Fira per atendre a tots els xiquets que en eixe moment estaven en l'atracció, i cap d'ells presenta ferides lleus. A quatre els han traslladat a l'Hospital per precaució, però tampoc presentaven ferides de gravetat. Són xiquets d'entre 3 i 5 anys que tenen contusions i erosions pel colp. 

L'Alcalde Toni Francés i el regidor de seguretat Raül Llopis han anat fins a la Fira per a comprovar la situació.

 

Informem que hi ha hagut un incident mecànic en una atracció infantil a la fira. A causa d'aquest problema hi ha hagut...

Publicada por Ajuntament d'Alcoi en Domingo, 24 de abril de 2022

 

 

 

És el segon esglai viscut estes festes, després que l'Entrada s'aturara perquè entraren les ambulàncies a Sant Nicolau a atendre una persona que havia patit un atac al cor.